bouwkundige aankoopkeuring

Hulp bij aankoop, second opinion.

'Package-deal' taxatie met een complete bouwkundige opnamestraat (zie tarief).

AadHof is erkend door de NHG (Nationale Hypotheek Garantie)tel: 020-6145340; adres Burgemeester Hogguerstraat 767, 1064 EB  Amsterdam.

Bespaar tienduizenden euro's met een bouwkundige opnamestaat met een taxatie! De tijd dat u bij opbod of vrijwel ongezien een bestaand huis moest kopen is weer aanwezig. Huizen staan steeds korter te koop en u hebt in de meeste gevallen weinig tijd om een uitvoering controle te laten uitvoeren. Bij ons kunt snel een afspraak maken zodat uw woning toch bouwkundig wordt onderzocht met een taxatie zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

De aankoopkeuring; conditiemeting volgens norm NEN 2767. Bij een aankoopkeuring geeft een bouwkundige een oordeel over de staat van onderhoud, de gebreken en de kosten die daarmee gemoeid zijn. Ook kunt u inzicht krijgen in de kosten van verbouwingen of aanpassingen die u voor ogen staan. Vraag een aankoopkeuring aan op het moment dat u het resultaat nog kunt inbrengen bij de onderhandelingen. Wacht zo mogelijk met het uitbrengen van een definitief bod tot de keuring achter de rug is. Als u zich genoodzaakt voelt meteen te bieden, doe dit dan onder voorbehoud van het keuringsresultaat of vraag een optie op het huis tot u weet waar u precies aan toe bent. Voor aanvragen en tarieven van een aankoopkeuring (zie onderstaande tarieven).

De voordelen van een aankoopkeuring: keuren vóór aankoop kan de prijs met tienduizenden euro's drukkende keuring kan behoeden voor miskoop het keuringsrapport biedt een leidraad voor onderhoud, herstel van gebreken en verbouwingen het rapport levert een prima checklist op bij eventuele volgende bezichtigingen.

BINNEN 2 DAGEN HET RAPPORT IN UW MAILBOX (of eerder).

Het bouwkundig rapport omvat:

opnamelijst van bouwkundige onderdelen per ruimte en verdiepingoverzicht van de technische installatiesfoto's van onderdelen die belangrijk voor u zijnde staat van onderhoud per onderdeel aangegeveneen opsomming en kostenraming per onderdeel m.b.t. de noodzakelijke (eventueel op termijn uit te voeren) herstelwerkzaamhedensnelle service binnen 2 dagen het rapport in uw mailbox.

De prijs voor een bouwkundige inspectie van een woonhuis is: vanaf € 190,=

Uitgebreid bouwkundigrapport  voor expats >>>

Taxatiekosten en andere kosten ten behoeve van een hypotheeklening kunt u van uw belastbaar inkomen voor de inkomstenbelasting aftrekken (dus ± 45 % belasting voordeel)

tarieven

inclusief btw, uitgewerkt in PDF format.

Mondeling keuring:

meeloop keuring.

€ 225,=

Gerichte keuring voor een onderdeel:

bij voorbeeld kruipruimte, met expertiseverslag met foto's.

€ 325,=

Complete keuring:

uitgebreide opname- en bouwkundig kostenramingrapport met foto's van onderdelen die interessant voor u zijn indien nodig met NHG-keuring; 

€ 425,=

Keuring voor een pand:

met méér dan 1 appartementsrecht of meer wooneenheden / keukens en badkamers / schuren / bedrijfsruimte enz, complete keuring met een uitgebreid opname- en bouwkundig kostenramingrapport met foto's van onderdelen die interessant voor u zijn indien nodig met constructieberekeningen.

v.a. € 850,=

Package-deal: taxatie met bouwkundige keuring

complete bouwkundige keuring in combinatie met een taxatierapport; bij gelijktijdige opname. 

€ 995,=

Toeslag: € 80,=

woningen groter dan 60 m2 en een hoekwoning of vrijstaande woning of met vraagprijs van meer dan € 400.000,=.

Toeslag: taxatiekosten

NWWI kosten € 51,97
verhuurde woning € 150,
verbouwingskosten mee financieren € 100,=
zie ook tablad taxaties.

Toeslag: reiskosten

de eerste 20 km gratis; vanaf 20 km t/m 40 km € 40,=; vanaf 40 km t/m 60 km € 80,=.

Bouwkundige tools: 
- nemen het hieronder getoonde gereedschap mee
- wij gaan het dak op en in de kruipruimte
- de gevels, ramen, badkamer enz., alles wordt beoordeeld.

homeapartmentdatabasecarselectsmile linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram