bouwcontrole

Controle tijdens de bouw.

Het bouwen van uw woning begint vanaf de eerste paal of steen van de fundering. Belangrijk is vast te stellen dat alle onderdelen goed worden verwerkt en regelmatig te controleren op eventuele beschadigingen aangezien deze in dit stadium nog betrekkelijk eenvoudig kunnen worden gerepareerd. In een later stadium (bijv. bij oplevering) wordt dit moeilijker of zijn de beschadingen niet meer zichtbaar. Tijdens de bouwcontrole worden fouten vastgesteld en ontvangt u advies over de door u gewenste aanpassingen. Zo'n controle tijdens de bouw is een momentopname; de bouwkundige kan hierbij inschatten of er goed wordt gewerkt. De bouwkundige noteert alle bouwkundige aspecten onderbouwd met foto's, zodat men in een later stadium wanneer er geschilpunten zijn het rapport kan gebruiken als bewijsmiddel.

In het rapport wordt een opsomming gemaakt van de onderdelen die aandacht behoeven dan wel fout zijn uitgevoerd en met dit rapport kunt u de aannemer instrueren.

Alles wordt vast gelegd.
Het bouwcontrole rapport omvat:
aantekeningen, bijzonderheden, indrukken van de verschillende bouwfasenlijst van algemene beoordeling per onderdeel voor binnen en buitenopsomming en omschrijving van de aanbevelingen en gebreken per ruimtefoto's die bepaalde belangrijke gebreken vastleggen.

vochtplekken in wand, nader onderzoek gewenst

onderkant vloerliggers met roestplekken; deze meniën, gronden en afwerken

hoek beton beschadigd, repareren met daarvoor geëigend materiaal

beschadigingen van dampwerende folie repareren

tarieven bouwcontrole

Alle keuringen zijn inclusief btw, uitgewerkt in PDF format.

Appartement:

tot en met 85 m2.

€ 350,=

tussenwoning

€ 395,=

2/1 kapwoning

€ 425,=

vrijstaande woning

vanaf € 425,=

Vervolgtarief:

na 2 uur opname tijd: € 50,= per half uur.

Toeslag reiskosten:

de eerste 20 km gratis; vanaf 20 km t/m 40 km € 40,=; vanaf 40 km t/m 60 km € 80,=.
homeapartmentdatabasemapcar linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram