opname: nul-meting/keuringen

Wanneer in uw omgeving hei- of grondwerkzaamheden worden verricht, bestaat er een gerede kans dat uw woning daarvan schade ondervindt. Wanneer u deze schade zou willen verhalen op de veroorzaker dan dient u aan te tonen dat u schade heeft. Dit kunt u doen door van tevoren een opname te laten maken van uw pand door een bouwkundige die daar gespecialiseerd in is. Wij maken een bouwkundig opnamerapport van het pand voordat de werkzaamheden starten; de bouwkundige staat van uw pand wordt daarbij visueel vastgelegd (fotorapportage). Als vervolgens blijkt dat na de werkzaamheden schade is ontstaan (bijvoorbeeld een scheur in de gevel) dan kunt u door middel van het rapport aantonen dat deze scheur vóór aanvang van de  werkzaamheden niet aanwezig was.

Het bouwkundig opnamerapport omvat:
foto's en omschrijving van bouwkundige onderdelen per ruimte en verdieping, algemene vastlegging van de huidige interne en externe situatie (scheuren, scheefstand, afvoeren, kruipruimte, ramen en deuren enz.), opmeten en lasser waterpassen van verschillende ruimtes en onderdelen.

tarieven nul-meting

Alle keuringen zijn inclusief btw, uitgewerkt in PDF format.

Gerichte keuring voor een onderdeel:

bij voorbeeld kruipruimte, met expertiseverslag met foto's.

€ 325,=

Opname voor meerdere onderdelen:

bijvoorbeeld de eerste- en tweede verdieping, met expertiseverslag met foto's.

€ 445,=

Pand, tussenwoning, 2/1 kap en appartementen:

vier appartement (4 woonlagen).

€ 750,=

Complex

acht appartement (8 woonlagen).

€ 1150,=

Grote complex:

Meer dan 8 appartementen of kantoorgebouwen.

op aanvraag

Vervolgtarief: 

na 3 uur opname tijd: € 50,= per half uur.

Toeslag reiskosten:

de eerste 20 km gratis; vanaf 20 km t/m 40 km € 40,=; vanaf 40 km t/m 60 km € 80,=.
homeapartmentdatabasecarselectmove linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram