aankoopkeuring oud

aaankoopkeuring

Aankoopkeuring; bouwkundige keuring; hulp bij aankoop, second opinion.

'Package-deal' (keuring met taxatie) korting van € 40,= (zie tarief).

AadHof is erkend door de NHG (Nationale Hypotheek Garantie)tel: 020-6145340; adres Burgemeester Hogguerstraat 767, 1064 EB  Amsterdam.

Bespaar tienduizenden euro's met een aankoopkeuring! De tijd dat u bij opbod of vrijwel ongezien een bestaand huis moest kopen is weer aanwezig. Huizen staan steeds korter te koop en u hebt in de meeste gevallen weinig tijd om een keuring te laten uitvoeren,. Bij ons kunt snel een afspraak maken zodat uw woning toch bouwkundig wordt gecontroleerd en niet voor verrassingen komt te staan.

nen-2767

De aankoopkeuring; conditiemeting volgens norm NEN 2767. Bij een aankoopkeuring geeft een bouwkundige een oordeel over de staat van onderhoud, de gebreken en de kosten die daarmee gemoeid zijn. Ook kunt u inzicht krijgen in de kosten van verbouwingen of aanpassingen die u voor ogen staan. Vraag een aankoopkeuring aan op het moment dat u het resultaat nog kunt inbrengen bij de onderhandelingen. Wacht zo mogelijk met het uitbrengen van een definitief bod tot de keuring achter de rug is. Als u zich genoodzaakt voelt meteen te bieden, doe dit dan onder voorbehoud van het keuringsresultaat of vraag een optie op het huis tot u weet waar u precies aan toe bent. Voor aanvragen en tarieven van een aankoopkeuring (zie onderstaande tarieven).

img_0850
De voordelen van een aankoopkeuring:keuren vóór aankoop kan de prijs met tienduizenden euro's drukkende keuring kan behoeden voor miskoophet keuringsrapport biedt een leidraad voor onderhoud, herstel van gebreken en verbouwingenhet rapport levert een prima checklist op bij eventuele volgende bezichtigingen.

BINNEN 2 DAGEN HET RAPPORT IN UW MAILBOX (of eerder).

Het bouwkundig rapport omvat:

opnamelijst van bouwkundige onderdelen per ruimte en verdiepingoverzicht van de technische installatiesfoto's van onderdelen die belangrijk voor u zijnde staat van onderhoud per onderdeel aangegeveneen opsomming en kostenraming per onderdeel m.b.t. de noodzakelijke (eventueel op termijn uit te voeren) herstelwerkzaamhedensnelle service binnen 2 dagen het rapport in uw mailbox.

De prijs voor een bouwkundige inspectie van een woonhuis is: vanaf € 190,=

rode-knopKlik op knop voor een voorbeeld uitgebreid bouwkundigrapport (pdf-file met foto's).

rode-knopKlik op knop voor een voorbeeld rapport NHG bouwkundigrapport (pdf-file)

rode-knopKlik op knop voor een voorbeeld mondelinge keuringsrapport (pdf-file met foto's).

rode-knopKlik op knop voor een voorbeeld uitgebreid bouwkundigrapport voor expat: Engelse versie (pdf-file met foto's).

'Package-deal' korting van € 30,=: complete bouwkundige keuring in combinatie met een taxatie (bij gelijktijdige opname); bouwkundige inspectie met taxatierapport van  € 890,= voor € 860,=  (inclusief BTW, exclusief NWWI kosten van € 45,98. Toeslag van € 80,=: woningen groter dan 109 m² of een hoekwoning/vrijstaande woning of met een vraagprijs van meer dan € 400.000,= (geldt voor de bouwkundige keuring en voor de taxatie).

Taxatiekosten en andere kosten ten behoeve van een hypotheeklening kunt u van uw belastbaar inkomen voor de inkomstenbelasting aftrekken (dus ± 45 % belasting voordeel)

Genoemde tarieven zijn (inclusief btw):

Wij pakken een bouwkundige keuring serieus aan en nemen het hieronder getoonde gereedschap mee!

hulpmiddelen

Algemene voorwaarden:

pdf