0655778048
020-6145340
info@aadhof.nl

kleine-windturbine

Kiezebrink is de uitvinder van de inmiddels populaire, kleine windturbine. Deze wordt geproduceerd door Bue Tree Energy BV en verkocht door Wind Energy Holland.

Wind Energy Holland BV is de dealer voor de Blauwe Molen™ van Blue Tree Energy BV. De Blauwe Molen™ is een stille windturbine. Door zijn goede prijs-prestatie verhouding is de terugverdientermijn op windrijke locaties vergelijkbaar met zonnepanelen. De opbrengst van de molen is afhankelijk van de wind. Dag en nacht kan deze turbine stroom opwekken. Een zonnepaneel levert alleen op de dag energie op. Mede hierdoor is deze turbine complementair aan zonnepanelen. Deze duurzame turbine kan zowel in de stedelijke omgeving worden geplaatst, alsmede op industrieterreinen. Voor ondernemers zijn er subsidiemogelijkheden en fiscale voordelen te behalen. Bijkomend voordeel is dat u aantoont dat u duurzaam onderneemt. Indien u de turbine in de bedrijfskleuren van de onderneming bestelt kan deze tevens als reclame object fungeren.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram